Visser & Van Solkema Advocaten is een Amsterdams niche kantoor dat zich toelegt op hoogwaardige juridische dienstverlening aan het bedrijfsleven en particulieren op een aantal rechtsgebieden.

De dienstverlening van Visser & Van Solkema Advocaten heeft voornamelijk betrekking op het arbeidsrecht (waaronder ook de rechtspositie van cabinepersoneel) en ontslagrecht, ondernemingsrecht (aansprakelijkheid bestuurders, positie aandeelhouders), financieel recht (bankgarantie, BKR registratie, beleggingsklachten, KIFID), vastgoed ((ver)koop en verhuur van bedrijfsruimten) en het voeren van procedures. Meer informatie over onze dienstverlening en onze advocaten en juristen is te vinden op deze website onder de verschillende rechtsgebieden.

Uw zaak en uw belang is in goede handen bij Visser & Van Solkema Advocaten. Onze advocaten en juristen zijn deskundig en leveren een goede kwaliteit tegen een concurrerend tarief. Het is mogelijk om vooraf een vaste prijsafspraak te maken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Visser & Van Solkema Advocaten – IJburg Amsterdam

SEO Services Glendale